Thursday 25 November 2010

Days 28 -> 64 - Hipstamatic Overload

This is what I would call a Hipstamatic overload. During the last few weeks I did not have my camera around at all to make any photos. Luckily I did always have my iPhone with me (life line to the world) so I have shot a lot of pics with Hipstamatic. I do understand of course that it is a lot of the same thing. Well you will have to learn to deal with it....... *smile*
From tomorrow on there will be a lot less Hipsta photos and a great deal more regular and flash photos.





















1 comment:

  1. Hey, die is uit mijn achtertuin genomen of niet? Leuk je foto's te zien man. Echt een toffe site.
    Trouwens, voor de mensen die de site bekijken en het niet begrijpen. Het is in het Engels. Alexander legt de lezer uit dat hij zijn camera niet... bij zich had en daarom zijn Iphone gebruikte. Vandaar zijn de foto's overwegend heupstamatisch. Daarbij doelt hij op het gegeven dat hij geen statief heeft voor zijn camera en daarom zijn heup in de strijd gooit. Namelijk: Door de heup tegen de stam van zijn ruggengraat te duwen (dat is een lastige houding, echter weet Alex deze houding in volledige concentratie vast te houden voor een krankzinnige tijdsspanne van 27 seconden. Dat is uiteraard langer dan nodig om een goede foto mee te maken met een Iphone 4G, velen beweren ook dat het dus overbodig is. Echter, mag het wel benoemd worden dat Alexander van 't Hooft hiermee guinness book of records Hipstamatic delayed photographics op zijn naam heeft staan) waarmee hij deze vernuftige foto's mogelijk heeft gemaakt. Ode.

    Okay, sorry voor deze onzin s.Lexy.l.b, soms moet ik gewoon even luchten nu we uit de Arnhemse meisjes zijn ;). Maar zonder gein. Het zijn wel echt vette foto's!

    ReplyDelete